Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ Ε.Η.Μ. ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, ώρα 9.15 μ.μ.
Nickelodeon, Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιδιών

Στην παράσταση του Nickelodeon «Ντόρα η Μικρή Εξευρενήτρια: Ψάχνοντας την πόλη των χαμένων παιχνιδιών» όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ζωντανεύουν επί σκηνής και μαγεύουν μικρούς και μεγάλους με τις περιπέτειες, το χιούμορ και τις σκανδαλιές τους!
Σ’ αυτό το διαδραστικό θέαμα, τα παιδιά ψυχαγωγούνται μαθαίνοντας να εξερευνούν και να επικοινωνούν, να ξεπερνούν εμπόδια, να λύνουν γρίφους και να πετυχαίνουν στόχους με τρόπο απλό, αλλά πολύ διασκεδαστικό!

Με ξεναγό τη Ντόρα, την εφτάχρονη δίγλωσση Λατίνα ηρωίδα και τον Μπουτς το μαϊμουδάκι, τον Ντιέγκο, τον Τίκο το Σκίουρο, την Ίσα την Ιγκουάνα, τον Μπένυ τον Ταύρο και όλη την παρέα ο κόσμος της περιπέτειας γίνεται ένα υπέροχο τοπίο που καλούνται να εξερευνήσουν.
Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια 
Με τη συνδρομή του κοινού, η Ντόρα και οι γενναίοι φίλοι της χρησιμοποιούν τις μουσικές, γλωσσικές και μαθηματικές τους ικανότητες για να περιηγηθούν στην πυραμίδα-αριθμό, την «ανακατεμένη» ζούγκλα και τις άλλες τοποθεσίες με στόχο να βρουν το χαμένο αρκουδάκι της Ντόρα, τον Οσίτο, στην πόλη των χαμένων παιχνιδιών. Φυσικά η Ντόρα σαν έμπειρη εξερευνήτρια, θα βοηθήσει τα παιδιά να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, χαρίζοντας τους μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
Δέκα ηθοποιοί – χορευτές με θεαματικά κοστούμια, εντυπωσιακά σκηνικά, υπέροχη μουσική και χαριτωμένοι διαλόγοι δημιουργούν μια παράσταση που θ’ απολαύσει όλη η οικογένεια!

Πληροφορίες για την παράσταση
Τόπος εκδήλωσης:Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ.
Ώρα έναρξης: 21:15
Διάρκεια: 1.20
Τιμή εισιτηρίου: 15 € γενική είσοδος

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου